Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховчан привітали з Днем фізичної культури і спорту України

Міський голова Володимир Коваленко вітає з Днем фізичної культури і спорту України

12 вересня – День фізичної культури і спорту України

Шановні працівники фізичної культури, вчителі, спортсмени, тренери, ветерани та шанувальники спорту!
Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту України!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті. Заняття фізкультурою загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства. Тому сьогодні влада приділяє неабияку увагу розбудові саме цієї галузі, розуміючи, що лише за здоровою нацією – майбутнє України.

В місті зростає популярність масової фізичної культури, примножуються багаті спортивні традиції, а спортсмени гідно представляють нашу державу на найпрестижніших спортивних аренах.

Нова Каховка має сильні спортивні традиції. Чимало наших земляків домоглися високих результатів і на світових аренах. Вагомі спортивні досягнення – яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту в нашому місті, а головне – це добрий приклад для спортсменів-початківців, які приймають естафету з рук майстрів.

Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури. Бажаю всім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості та перемог! Нехай для кожного жителя нашої громади фізкультура і спорт стануть союзниками, принесуть радість і енергію, відчуття молодості.

Міський голова Володимир Коваленко

 

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН