Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Назвали найкращих спорстменів Нової Каховки за підсумками сезону 2019

17 грудня у Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.Куліша відбулася урочиста церемонія нагородження найкращих за підсумками спортивного сезону 2019 року «Спортивне сузір’я Херсонщини».

Під час заходу відбулося нагородження претендентів у номінаціях: «Краща спортсменка року», «Кращий спортсмен року», «Кращий тренер року», «Кращий спортсмен з неолімпійських видів спорту», «Сенсація спортивного року», «Сильні духом», «Кращий у спорті ветеранів», а також відзначали кращу команду Херсонщини з ігрових видів спорту, кращу спортивну федерацію року Херсонщини та інші.

Дуже приємною новиною для міста Нова Каховка стало нагородження наших найкращих спортсменів та тренерів від Херсонської обласної державної адміністрації, як:

Павлова Анастасія (під керівництвом заслужених тренерів України Надії та Владислава Павлових) отримала І місце у номінації «Краща спортсменка року»;

Павлова Наді Валеріївна та Павлов Владислав Олексійович отримали ІІ місце у номінації «Кращий тренер року»;
Горелова Марія (тренер Ігор Каратун) отримала «Подяку» за вагомий внесок у розвиток спорту та олімпійського руху;
Кисельова Юлія (тренер Влад Піскунов) переможець у номінації «Сильні духом»;

Новокаховський клуб «Хва Ран До» (керівник заслужений тренер України Слюсар Віктор Володимирович) отримали грамоту за кращу організацію фізично-просвітницької роботи. Нагороду отримала заслужений тренер України Баранова Мадонна.

Міський голова Володимир Коваленко, відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради, начальник Наталія Таран, від усього серця вітають поважних спортсменів та тренерів з отриманням високих нагород у спорті. Ми вами пишаємось та маємо надію, що ваші старання та зусилля стануть у пригоді нашій вільній та незалежній Україні. Зичимо кожному із вас здоров’я, миру та добра.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН