Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юні артисти з Чаплинки вибороли переможні місця на фестивалі-конкурсі “Зірка Азова” у Бердянську

Протягом серпня 2020 року відбувся дистанційний Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв і талантів «Зірка Азову» м.Бердянськ, Центр культури і мистецтв. Організатором  якого була громадська організація  «Фестивальний центр «SuperStar».

Звичайно наші талановиті вихованці вокального гуртка «Веселі нотки» (кер. Крістіна Іноземцева) КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» Вероніка Задирко та Ксюша Молода  не залишились осторонь та взяли участь у даному фестивалі-конкурсі.

Маленькі зірочки змагалися у жанрі сучасна популярна естрадна пісня та вибороли переможні місця. Задирко Вікторія – Диплом Лауреата ІІ премії в четвертій віковій категорії з піснею «Повертайся в Україну», Ксюша Молода Диплом Лауреата ІІ премії в першій віковій категорії з піснею «Посмішка». Також учасникам вручили кубки та сертифікати на 50 євро для участі у дитячому творчому таборі «РАЗОМ» м.Кітен, Болгарія.

Керівник вокального гуртка «Веселі нотки» Крістіна Іноземцева КЗ «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відзначена подякою організаторів фестивалю-конкурсу за високий професіоналізм у вихованні талантів, за активну участь та вагомий особистий внесок у розвиток музичного-естрадного виховання підростаючого покоління і збереження національної культури.

Ми щиро вітаємо переможців і керівника – яка багато років самовіддано працює з дітьми, вкладаючи в них всю свою любов і професіоналізм. Результатом є створені яскраві, самобутні номери та оригінальні образи, які з успіхом втілюють у життя її вихованці. Дівчаткам бажаємо нових творчих злетів, неповторних колоритних виступів та здійснення мрій!

Чаплинська громада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН