Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачка Одеського національного університету захворіла на COVID-19

Викладачка Одеського національного університету імені Мечникова захворіла на COVID-19. Про це Суспільному розповів ректор навчального закладу Ігор Коваль.

За його словами, керівництво університету очікує на повторний результат ПЛР-тесту, аби “визначитися з подальшими діями”. Наразі у приміщеннях закладу проводять дезінфекцію та інші протиепідемічні заходи, запевнив ректор.

Також Коваль наголосив, що викладачка цьогоріч ще не контактували зі студентами. А всіх контактних осіб, за його словами, направили на тестування.

Називати факультет чи бодай корпус, де працює захворіла, Коваль відмовився, назвавши це конфіденційною інформацією.

Нагадаємо, 7 вересня в Україні змінився розподіл міст за карантинними зонами відповідно до ситуації з коронавірусом. Він діятиме протягом 14 днів. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Держкомісії з питань ТЕБ і НС.

До “червоної” зони увійшов Болградський район та залишилися міста Біляївка та Ізмаїл, решта регіону поділилася на “помаранчеві”, “жовті” та “зелені” частини.

У “жовтій” зоні опинилися: міста Одеса, Білгород-Дністровський, Теплодар, Южне, а також Арцизький, Березівський, Іванівський, Кодимський, Лиманський, Савранський та Саратський райони Одеської області. Місто Подільськ, яке раніше було у “жовтій” зоні, потрапило до “зеленої”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН