Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Хлопець із Запорізької області увійшов до “Топ-25 найвидатніших дітей України”

Новий формат літніх канікул з обмеженнями і заборонами не завадив юному пологівцю Всеволоду Ромашову провести літо весело, пізнавально та креативно.

У переліку творчих здобутків хлопця багато перемог від участі у обласних, Всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях: «Золоті таланти України», «Чарівний світ», «Чарівні мелодії», «ZaГрай fest-весна», «Home Onli Fest» та ін.

Всеволод активно самореалізується в модельній кар’єрі, брав участь у фотоконкурсах «Маленький король України», «Король подіуму», «Король літа», «Володар води».

Вдома у талановитого хлопця безліч нагород та відзнак: більше 100 дипломів, 40 кубків, 6 корон, медалей, грамот та інших пам’ятних знаків, які він привозив з усіх куточків нашої держави.

Під час карантину хлопець активно брав участь в різних онлайн конкурсах.Наприкінці серпня у Києві в музеї Пирогово відбулася презентація четвертої книги дитячих талантів, яка щороку об’єднує талановитих дітей з усіх куточків країни, – “Найвидатніші діти України”.

Пологівець Всеволод Ромашов посів почесну позицію у рубриці “Топ-25 найвидатніших дітей України”.

Крім цього, хлопцеві вдалося відвідати чудове місце зустрічі юних українських талантів та зірок в столиці України та отримати масу вражень та позитивних емоцій.

Своїми досягненнями Сєва завдячує педагогам-наставникам: Тетяні Чернявській, Катерині Кодак, Лілії Гайдук, а також своїй мамі і сестричці, які стали найвідданішими фанатами та групою підтримки для юного таланта.

Районка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН