Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Таврійська міська виборча комісія сформувала три виборчі округи

Таврійська міська територіальна виборча комісія Каховського району Херсонської області сформувала виборчі округи, за якими мешканці громади будуть обирати 25 жовтня депутатів до Таврійської міської ради.

Відповідна постанова міської територіальної виборчої комісії № 11 «Про затвердження виборчих округів» була прийнята в суботу, 5 вересня, на черговому засіданні ТВК, під час якого члени ТВК створили три багатомандатних округи.

Відповідно до територіальних меж:

– до першого округу увійшли села Чорнянка, Цукури, Кам’янка, Червоне Поділля, Новокам’янка (орієнтовна кількість виборців  5 005 чоловік),

– до складу другого округу увійшли виборчі дільниці  в мікрорайоні Східний міста Таврійськ та в селищі Плодове  з орієнтовною кількістю виборців  в 4 219 чоловік,

третій округ складається з виборчих дільниць мікрорайону залізничників та БМУ (орієнтовно 5 056 виборців).

За даними на момент створення виборчих округів, загальна кількість виборців в Таврійській об’єднаній територіальній громаді орієнтовно налічує 14 280 мешканців громади.

Як відомо, 5 вересня розпочався виборчий процес з місцевих виборів, призначених на 25 жовтня 2020 року. З 15 вересня розпочинається висування кандидатів на вибори та подання документів для реєстрації.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН