Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новий сміттєвоз у Таврійську в 2,5 рази ефективніший

«Комунальний сервіс» вже на повну використовує новопридбаний сміттєвоз. Такий великий зовні, але юркий, новий автомобіль швидко пересувається від одного майданчика до іншого, невтомно працюючи на громаду міста.

Втім комунальники оцінили його переваги не стільки за вигляд та комфорт. МАЗ за одну ходку збирає відходів в 2,5 рази більше в порівнянні з ГАЗонами, що відчутно економить комунальному підприємству час і пальне.

В місті вже помітили, що на майданчиках практично не має повних сміттям контейнерів, настільки оперативно працює новий автомобіль.

Нажаль, що не можна так сказати про стихійні звалища поруч з сміттємайданчиками. Мешканці як звозили тачками непотріб, так і продовжують це робити, незважаючи на адмінпротоколи, штрафи та попередження від дільничного офіцера поліції. Проходячи біля сміттєвих майданчиків, можна побачити поліетиленові пакети поза контейнерами, купи гілля, рослинні рештки, все, що завгодно. І годі нагадувати, що рівень цивілізованості суспільства можна визначити за тим, як люди поводяться з побутовими відходами. Адже, погодьтесь, не інопланетяни нам сміття підкидають.

сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН