Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині нагородили кращих працівників закладів професійної освіти

Сьогодні під головуванням начальника управління освіти і науки обласної державної адміністрації Ірини Дробиш за участі Новокаховського міського голови Володимира Коваленка відбулася нарада з керівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Про це повідомляють у соціальних мережах.

На початку засідання з нагоди святкування Дня знань Почесною грамотою голови Херсонської обласної державної адміністрації відзначено Гарькавого Віталія Леонідовича, директора ДПТНЗ «Новокаховське вище професійне училище». Грамотами управління освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації відзначено Собчука Олега Степановича, директора Архангельського професійного аграрного ліцею, Сирка Сергія Володимировича, директора професійно-технічного училища №26 с. Гаврилівка Херсонської області.

Під час наради були розглянуті питання щодо організації освітнього процесу в закладах професійної (професійно-технічної) освіти у 2020-2021 навчальному році в умовах адаптивного карантину, ходу виконання регіональних замовлень на підготовку робітничих кадрів, внутрішньої системи забезпечення якості освіти, формування бюджетного запиту на 2021 рік та ефективне використання бюджетних коштів.

У ході продуктивного обговорення питань порядку денного було розглянуто і ряд інших питань, а саме: підготовки закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період, оптимізації мережі, атестації педагогічних працівників та закладів освіти тощо.

Наприкінці наради Ірина Дробиш подякувала її учасникам за плідну роботу у непростих умовах та побажала міцного здоров’я, витримки, організованості й наполегливості у подальшій діяльності.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН