Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обговорили план роботи закладів позашкільної освіти

03 вересня 2020 року у конференц-залі управління освіти і науки обласної державної адміністрації організовано проведення наради з керівниками закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування. Про це повідомили в управлінні освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації.

Нарада відбулася під головуванням начальника управління Дробиш Ірини Анатоліївни за участі заступника голови обласної державної адміністрації Самойленка Олександра Степановича.

Головне питання наради: організація роботи закладів позашкільної освіти у 2020/21 навчальному році в умовах карантинних обмежень.

В області працюють 6 закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування за пріоритетними напрямами роботи: науково-технічний, туристсько-краєзнавчий, військово-патріотичний, еколого-натуралістичний, художньо-естетичний, дослідницько-експериментальний. Обласні заклади координують роботу 64 закладів позашкільної освіти в районах, містах та ОТГ області за відповідними напрямами.

Дробиш Ірина Анатоліївна наголосила на необхідності дотримання протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в гуртках та секціях.

Самойленко Олександр Степанович відзначив про вагоме значення позашкільної освіти для кожної дитини та необхідність підтримки обдарованих і талановитих учнів.

Учасники наради обговорили актуальні та проблемні питання планування роботи в нових умовах, питання формування мережі гуртків, фінансування закладів позашкільної освіти обласного підпорядкування у 2020/21 навчальному році.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН