Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховські легкоатлети гідно представили Херсонщину на Чемпіонаті України

У Луцьку на стадіоні “Авангард” пройшов дводенний Чемпіонат України з легкої атлетики – 2020. Новокаховські спортсмени гідно представили Херсонщину на цих змаганнях та повернулись до рідного міста з медалями різного гатунку.

Змагання відбулись без глядачів. У них взяли участь близько шестисот спортсменів легкоатлетів, 40 комплектів нагород було розіграно серед дорослих і така ж кількість серед молоді. Це найважливіші змагання для українських легкоатлетів, які відбудуться цього року і фактично закривають сезон. Старт у Луцьку – єдина можливість для багатьох показати свій рівень підготовки, повідомляє Online НК.

Як завжди на високому рівні виступили метальники Нової Каховки, яких тренирують Єдуард та Владислав Піскунови. Їх вихованець Гліб Піскунов з результатом 72 м. 94 см. у метані молота виборов срібло Чемпіонату України як серед дорослих, так і серед молоді.

Його колега Данило Федоров здобув бронзу серед молоді, пославши молот на відмітку 67 м. 92 см. А серед дорослих цей результат був тільки четвертим.

Також бронзу серед дорослих метальників молота здобула Юлія Кисельова, яка показала результат 58 м. 86 см.

Підтвердила свій високий спортивний рівень у стрибках в довжину новокаховчанка Марія Горєлова, яку тренує Ігор Каратунов. Її стрибок на 6 м. 24 см. виявився найкращим серед молоді та четвертим серед дорослих.

Міський голова Володимир Коваленко, відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради, начальник відділу Наталія Таран, та спортивна громада міста вітає призерів Чемпіонату України і їхніх тренерів з високими досягненнями та бажають усім здоров’я, успіхів і віри в свої сили. Вперед до Олімпійських вершин!

nk-online.com.ua

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН