Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Хабар у 500 доларів пропонував патрульним у Херсоні п’яний водій

100, 200, а потім 500 доларів США пропонував нетверезий водій патрульним за уникнення відповідальності у Херсоні.

На вулиці Університетській 28 серпня вночі патрульні помітили автомобіль Daewoo Sens. Водій під час повороту не скористався відповідним покажчиком зміни напрямку руху, тож інспектори вирішили зупинити транспортний засіб.

У чоловіка за кермом охоронці порядку помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той запропонував поліцейським “вирішити питання обопільно”. Патрульні попередили громадянина про кримінальну відповідальність за пропозицію хабара. Однак водія це не зупинило. Він дістав купюру номінал 100 доларів США та намагався вручити її одному з інспекторів. Тож поліцейські зафіксували пропозицію неправомірної вигоди й викликали на місце слідчих.

У цей час чоловік спробував суму збільшити. Спочатку він хотів докласти ще 500 гривень, потім пропонував поліцейським 200 доларів і врешті дійшов до 500 доларів.

Між цим громадянин відмовився проходити у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту “Драгер” на місці або в медичному закладі.

На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування попереджувальними сигналами) КУпАП.

З приводу пропозиції інспекторам неправомірної вигоди на місці працювала слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції.

Патрульна поліція Херсонської області

 Приєднуйтесь до нас у соцмережах:

Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН