Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нетверезей одесит пропонував херсонським патрульним хабар

Автомобіль Acura MDX помітили патрульні на Миколаївському шосе сьогодні близько опівночі. Транспортний засіб пересік подвійну суцільну лінію розмітки, тож інспектори вирішили його зупинити.

У водія під час спілкування поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Той визнав, що вживав спиртне. З його слів, із товаришем випили кілька келихів коньяку. Однак проходити у встановленому законом порядку огляд за допомогою алкотесту “Драгер” на місці або в медичному закладі відмовився.

Охоронці порядку повідомили порушника, що на нього будуть складені адмінматеріали, у тому числі й за керування в нетверезому стані. Але водій почав пропонувати патрульним хабар. Після попередження про кримінальну відповідальність за такі дії він не припинив спроб, а потім взагалі закинув до службового автомобіля інспекторів купюру номіналом 100 доларів США.

Охоронці порядку зафіксували факт пропозиції неправомірної вигоди й викликали на місце слідчо-оперативну групу Херсонського відділу поліції.

На водія ж патрульні склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та винесли на нього постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) КУпАП.

Автомобіль 25-річного одесита інспектори евакуювали на арештмайданчик.

Із приводу пропозиції поліцейським неправомірної вигоди ведуться слідчі дії, – повідомили в патрульній поліції Херсонської області.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН