Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині судитимуть інженера: розтрата грошей при реконструкції медичного закладу

Бериславською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно інженера технічного нагляду за фактом службової недбалості (ч. 1 ст. 367 КК України).

За даними слідства, інженер у 2017 році під час приймання виконаних будівельних робіт з реконструкції приміщення відділення медичного закладу у Нововоронцовському районі несумлінно поставився до виконання своїх обов’язків, не перевірив відповідність фактично виконаних обсягів та якість робіт, підписав та скріпив печаткою офіційну документацію, відомості у якій не відповідали дійсності. Через відсутність належного контролю Нововоронцовській районній раді завдано збитків на суму 177 тисяч гривень.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.


Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді штрафу від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН