Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі визначились з місцем для встановлення монумента учасникам АТО та ООС

У Запоріжжі визначились з місцем, де встановлять монумент учасникам АТО та ООС – на Майдані Волі. Про це міський голова Володимир Буряк повідомив під час зустрічі з заступником міністра у справах ветеранів України Олександром Терещенком.

Під час робочого візиту Олександра Терещенка до Запорізької міської ради обговорили питання підтримки ветеранів АТО/ООС, сімей загиблих у Запоріжжі та, зокрема, перспективи будівництва меморіалу учасникам АТО у місті.

«У Запоріжжі визначене місце, де планується встановити такий монумент. Це площа Волі. Створена конкурсна комісія. Тепер громадські організації ветеранів повинні спільно визначити, який пам’ятник вони хочуть бачити. Міська влада готова профінансувати його будівництво», – повідомив міський голова Володимир Буряк.

Щодо проблеми будівництва житла для учасників АТО/ООС та членів сімей загиблих, Володимир Буряк наголосив, що Запоріжжя не може самостійно реалізувати таку програму, тому було б доцільним, на його думку, впровадити загальнодержавну програму будівництва житла на умовах співфінансування із місцевими бюджетами. Олександр Тищенко повідомив, що наразі у міністерстві над такою програмою працюють.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН