Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У навчальному закладі на Херсонщині провели екскурсію для своїх випускників

Комунальний заклад «Бериславський медичний фаховий коледж» завжди радо відкриває двері для своїх випускників. 21 серпня 2020 року до закладу завітали випускники 2000 року (куратор – Дорофеєва В.І.), а 22 серпня 2020 року –випускники 1970 року (куратор – Властова Н.В.).

Випускники з глибокою вдячністю та теплом згадували свої студентські роки та викладачів. Для них, заступником директора з навчальної роботи Романом Запорожцем, було проведено екскурсію по навчальному закладу, в ході якої колишні випускники відмітили високий рівень матеріально-технічної бази.

В музеї коледжу вони змогли відшукати себе, своїх одногрупників та викладачів на архівних фото. Це, хоч і не надовго, повернуло їх в роки юності.

Шановні випускники усіх років випуску! Адміністрація та педагогічний колектив коледжу завжди чекає на вас! Ми завжди раді вашим досягненням та перемогам і пишаємося тим, що обрали першою сходинкою до свого професійного розвитку комунальний заклад «Бериславський медичний фаховий коледж» Херсонської обласної ради. До нових зустрічей!

Джерело

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН