Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спортивний захід “Козацькі розваги” відбувся у Бериславському медичному коледжі

Традиції нашого народу – справжній скарб, який потрібно оберігати та дбайливо передавати із покоління в покоління.

День захисника України та День Українського козацтва – це свято історії, культури, а також – дружби та об’єднання заради втілення у життя цікавих задумів та ідей.

10 жовтня у спортивному залі коледжу до Дня українського козацтва та Дня захисника України серед студентів І-ІІ курсу відділень «Лікувальна справа» та «Сестринська справа. Фармація» був проведений спортивний захід “Козацькі розваги”. Cучасні молоді козаки проявили силу, витримку та спритність у конкурсах: «Переправа через Дніпро», «Влучний козак», Переносимо ядра», «Віджимання від підлоги», «Переправа через болото», «Передай м’яч», «Втеча з полону», Стрибки на конях», «Перетягування канату».

Оцінювало результати студентів журі у складі: заступник директора з навчальної роботи Запорожець Р.М., завідувач методичного кабінету Лященко М.Б., завідувач відділення «Сестринська справа. Фармація» Кобельчук І.І., викладач «Основи медсестринства», ««Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка» Шевченко А.О., викладач «Безпеки життєдіяльності» Димченко Л.І.

Наприкінці заходу журі привітали учасників та нагородили грамотами.

Під час змагань юнаки перевірили свої спортивні навики, а вболівальники отримали купу позитивних емоцій та яскравих вражень.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН