Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учасники візиту кіновиробників на Херсонщині побували в єдиному автентичному шато України

Вітчизняні продюсери та кінорежисери  здійснили мандрівку Херсонською областю з метою знайомства з мальовничими місцевими локаціями, придатними для проведення зйомок. Одним із об’єктів, що відвідали кіновиробники, стало єдине автентичне шато України – виноробне господарство князя П.М. Трубецького. Спеціалісти, що працюють у господарстві, привідкрили гостям завісу таємниці виробництва якісного вина та познайомили з дивовижним минулим справжнього історичного шато.

Виноробне господарство князя П.М. Трубецького – це унікальний об’єкт винного туризму в Україні. Збір врожаю приваблює на виноробню велику кількість туристів не лише з України, але й Європи. У 2013 році була завершена реконструкція історичної будівлі виноробні 1900 року з вежею та оглядовим майданчиком, в якому обладнано дегустаційні зали, відновлено 8 галерей винних підвалів часів Трубецького, які використовуються для витримки та зберігання вин. На території господарства є готель на 10 номерів та атмосферний банкет-хол в старовинному крилі будівлі.

Натуральні якісні вина виноробного господарста завоювали міжнародне визнання й зайняли свою нішу на українському ринку – преміальних авторських теруарних українських вин. Дотримуючись принципу теруарності «Виноробне господарство князя П.М. Трубецького» виробляє вина на 100% із винограду, вирощеного на власних виноградниках, і може гарантувати контроль якості на всіх етапах народження напою. Вина Трубецького відмічені медалями та нагородами на престижних дегустаційних конкурсах.

Нагадаємо, продюсери та режисери відомих українських компаній «Національна кінематика України»,«Star Media», Студія «Квартал 95», «Mainstream продакшн», «Film.UA Group» відправилися у дводенну подорож Херсонщиною, щоб на власні очі побачити дивовижні місця, які варто показати українському та іноземному глядачу. Візит кіновиробників було організовано Херсонською обласною державною адміністрацією у кооперації з Державним агентством України з питань кіно.

Новокаховська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН