Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці благодійники прикрасили дитячу пісочницю Петриківським розписом

В Новокаховській громаді щороку збільшується кількість ОСББ, мешканці яких беруть на себе турботу про власне житло, піклуючись про його стан.

І такі ОСББ роблять кроки далі – розмірковують про енергоефективність житла, беруть кредити на оновлення покрівель, систем водопостачання та водовідведення, встановлюють на поверхах нові вікна та нові двері у під’їздах, дбають про красу і затишок у дворах. І втілюють в життя неймовірні творчі плани, оздоблюючи будинки унікальними розписами.

Про такі ініціативи ми дізнались від керівника громадської спілки голів ОСББ та ЖБК, яка також є головою ОСББ, Ольги Рашевської. Ось що вона написала на своїй сторінці у Фейсбук:

«Останні два місяці втілюю в життя свою давню мрію – зробити свій район вулиці Дружби-Новоселівська-Букіна-Соборна гарним та таким, що має свою родзинку.

Спочатку біля нашого будинку 39 по вулиці Дружби була встановлена пісочниця, прикрашені вхідні двері. Далі – встановлена пісочниця біля будинку 64,а по вулиці Букіна,  будинку 17 по вул. Соборній.

Всі ці елементи благоустрою об’єднує Петриківський розпис! За допомогою нашої Новокаховської художниці Інни Москаленко наш район розквітає! На черзі – пісочниця біля будинку 17 по вул. Соборна. Не зупиняємося, далі буде…».

Приклад, гідний наслідування. І чудова можливість виявити любов до рідного міста у творчості. Новокаховчани, приєднуйтесь!

Сайт Нової Каховки

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН