Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці дбають про покращення благоустрою міста

У Новій Каховці, що на Херсонщині, за дорученням міського голови Володимира Коваленка КП «Агенція регіонального розвитку» розробила ескізні пропозиції благоустрою двох об’єктів загальногромадського користування.

Як повідомили в Агенції кореспонденту Online Нова Каховка, мова йде про інформаційні стенди на просп. Дніпровський біля пам’ятника Т.Г.Шевченку та вул.Першотравневій біля скульптурної композиції, присвяченої освітянам.

Перший об’єкт Агенція пропонує насамперед оздобити сучасними матеріалами, які б вдихнули в нього життя. Стенд можна використовувати і як своєрідну афішу кіносеансів, нещодавно відкритого Літнього кінотеатру, і як простір де можна розміщувати соціальну рекламу або робити арт-експозиції. Бокси, що знаходяться по обидва боки стенду, можна оздобити підсвіткою, яка б додала яскравості цьому місцю у вечірній час.

Щодо об’єкту, який знаходиться по вул.Першотравневій, то тут можна зробити чудову алею із встановленням модернових лавок, де можна було б не тільки перепочити, а й долучитися до сучасного тренду обміну книгами, так званого буккросингу, почитати цікавеньке. Це можливо було б реалізувати шляхом перероблення одного із боксів під полиці для зберігання книг. Інші ж бокси можна було б перетворити на вуличну галерею. А новенький газон й плитка зробили б це місце набагато привабливішим не тільки для мешканців, а й для гостей міста.


Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН