Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співвласники багатоповерхових житлових будинків у Каховці не відчувають підтримки місцевої влади

Такі висновки зробили після зустрічі з засновником та керівником Благодійного фонду Вегандза Мясникяна «Нам тут жити!»:

Сам на сам зі своїми проблемами опинились співвласники багатоповерхових житлових будинків у Каховці. Попри бадьорі слова чиновників про «підтримку» і «успішні реформи», в самих ОСББ дорікають на те, що влада до них узагалі не прислуховується.

Про це йшлося на вчорашній зустрічі голів ОСББ Каховки з засновником та керівником Благодійного фонду Вегандза Мясникяна «Нам тут жити!»

За словами представників ОСББ, Каховська міська рада не йде на контакт, часто взагалі ігнорує їхні звернення. Однією з основних проблем вони називають відсутність зворотного зв’язку з керівництвом міста, яке живе ніби окремим життям від своєї ж громади. Також їх обурило бездумне витрачання бюджетних коштів на закупку рекламних сіті-лайтів, розкішних плазмових екранів, телевізорів замість того, щоб допомагати тим, хто цього справді потребує.

Під час зустрічі присутні опрацювали план про подальшу співпрацю і обговорили спільні дії на майбутнє.

– Якщо місцева влада не хоче допомагати у вирішенні проблем громади, то навіщо така влада взагалі потрібна? Тим більше, зараз у всіх нас є реальний шанс її змінити, – підсумував Вегандз Мясникян. – А завдяки спільним зусиллям ми зможемо втілити наш план про співпрацю в життя і зробити так, щоб наша Каховська об’єднана громада була успішною і комфортною для всіх її жителів. Бо #НамТутЖити!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН