Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мангера і Левіна заарештували до 18 жовтня без права застави

Розгляд обвинувального акту призначили на 28 серпня.

Обвинувачених у замовленні й організації нападу на Катерину Гандзюк голову Херсонської облради Владислава Мангера і Олексія Левіна взято під варту до 18 жовтня без права застави.

«Дніпровським районним судом Києва 20 серпня завершено проведення підготовчого судового засідання та призначено на 28 серпня судовий розгляд обвинувального акту стосовно голови та колишнього помічника депутата Херсонської облради, які обвинувачуються у замовленні та організації нападу на Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року», — йдеться на сайті Офісу генпрокурора.

Досудовим розслідуванням встановлено, що Владислав Мангер і екстрадований в Україну з Болгарії Олексій Левін організували за попередньою змовою вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть потерпілої.

Нагадаємо, 18 серпня у Дніпровському райсуді Києва розпочалося перше, підготовче засідання з ухвалення вироку підозрюваним в організації нападу на Гандзюк. Обоє підозрюваних були присутні на засіданні. При цьому Левін прибув до суду у самих трусах і заявив, що його били.

Олександр ПІТОЄВ.

Новий день

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН