Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів тривають роботи у межах реалізації програми «Велике будівництво»

«Велике будівництво» — спільний проєкт президента та уряду, який передбачає будівництво доріг та інфраструктурних об’єктів по всій країні. Загалом завдяки проєкту «Велике будівництво» капітально реконструюється чи будується з нуля близько 600 об’єктів.

 

За словами Президента України Володимира Зеленського в наступному році програма «Велике будівництво» розшириться. До її переліку увійдуть культурні центри, музеї та замки. До розбудови інфраструктури додаються так звані «культурні магніти», куди приведуть відбудовані дороги туристів. «Це велика програма. Думаю, що за 5 років ми разом з вами побудуємо багато», – зазначає Президент України.

 

На Миколаївщині у межах реалізації Національної програми Президента України «Велике будівництво» триває реконструкція Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Даний освітній заклад є опорним, в ньому навчаються 470 школярів.

 

Проєктом передбачено реконструкція системи опалення і термосанація будівлі закладу із впровадженням енергозберігаючих технологій.

 

На сьогодні працівниками підрядної організації ТОВ «ТД МАГНУМ» закріплено близько 2000 кв. м. утеплювача на фасаді школи, укладено 200 погонних метрів бордюру по периметру будівлі, замінено вікна у спортивній залі. Проводиться утеплення цоколю.

 

Розпочато прокладання теплових мереж та встановлення батарей у коридорах і класах, триває проведення штукатурних робіт котельні, бетонування з армуванням плити під розміщення котлів.

 

Ведуться роботи з демонтажу опалення, розпочато демонтаж вагонки, змощення та заміна плитки на сходах біля парадного входу. Триває підготовка горища до будівельних робіт.

 

Технічними працівниками школи проводяться роботи з наведення благоустрою на прилеглій території.

 

Реалізація проєкту Президента України «Велике будівництво» в Миколаївській області знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Стадніка.

Миколаївська ОДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН