Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Лікарня Тропіних подякувала херсонцям за допомогу в боротьбі з COVID-19

Про те, як херсонці допомогли лікарні, повідомляється на фейсбук сторінці медичного закладу:

– Напевно, ми всі в останні місяці якось по-іншому відчули один одного, – в період випробувань людська чуйність, як і черствість, стають особливо яскравими на смак. А от медики до випробувань завжди причетні, і завжди в них стійкі. Однак зараз епідемія COVID-19 поставила нас в ситуацію, коли ми теж потребуємо допомоги. І як це важливо – відчувати відгук, розуміння й підтримку в такий момент…

Сьогоднішній пост про людей, які вміють об’єднуватися та допомагати у скрутний час.

Лікарня ім. А. і О. Тропіних в особі в.о. генерального директора, медичного директора Леоніда РЕМИГИ та всього колективу щиро дякує херсонцям, що надали допомогу лікарні з початку боротьби з епідемією COVID-19.

За цей період від юридичних та фізичних осіб на розрахунковий рахунок лікарні поступила благодійна допомога в розмірі 292 тис.779 грн.

Лише освітні установи перерахували майже 142 тис. грн. Приватне акціонерне товариство «Фрідом Інтернешнл» надало фінансову підтримку в розмірі 100 тис. грн. Від благодійного фонду «Розвиток» нам надійшло більше 16 тис. грн. Майже 10 тисяч грн. перерахували наші колеги-медики, в тому числі співробітники лікарні. Від приватних осіб, людей, які навіть не назвали себе, надійшло 25 тисяч гривень.

На ці кошти було придбано тест-системи для проведення досліджень методом імуноферментного аналізу ІФА, лабораторні реактиви, лікарські засоби, медичний кисень, необхідний пацієнтам, що страждають дихальною недостатністю, а також миючі засоби.

І, звичайно, окремо дякуємо Музиківській сільській раді за виділені для лікарні 600 тис. грн. Ці кошти були спрямовані на закупівлю апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ) для надання допомоги новонародженим.

Дякуємо, наші дорогі, за підтримку. Не лише фінансову, а й моральну. Знайте, що ваша участь – це також, та перш за все, турбота про наших пацієнтів.

Разом ми пройдемо будь-які випробування! Будьте здорові, і нехай у всіх ваших справах буде світло тієї доброти, якою ви ділитеся з іншими.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН