Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбулась Всеукраїнська гра “Джура” 2020

Прол це повідомляють у Фейсбуці на сторінці Третьої школи міста Нова Каховка:

Ми – учасники Всеукраїнського онлайн-огляду підсумкових таборувань куренів (роїв) гри «Джура» у 2020 році! Представляємо:
ХЕРСОНСЬКУ область
Місто НОВА КАХОВКА
Рій “Сміливі азовці”
Місце навчання ЗОШ #3 НОВОКАХОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Місце таборування берег Дніпра поруч бази відпочинку “Рибацький Хуторок”

4-день таборування 15 серпня завершив підсумкове таборування рою “Сміливі азовці”. Цей день був огорнутий смутком, тому що і діти, і організатори заходу за ці 4 дні стали справжньою дружньою родиною.

Традиційго ранкове коло з виконанням Державного гімну України та підняттям Державного прапору України і прапору рою, ранкова руханка. Сьогодні джури вправлялися у плетенні браслетів під час майстер-класу, який провела для них Олена Задирко, вчителька трудового навчання. А далі підготовка до згортання табору.

Ключовим заходом в цей день стало проведення Урочистого кола, на яке завітали директор школи Ірина Дубас, депутат Новокаховської міської ради Олександр Афанасьєв і всі члени ГО “Біла стріла”, які долучилися до участі у таборі.

На джурів чекали сюрпризи та подарунки. Олександр Афанасьєв подарував силіконові пляшечки для води, які легко трансформуються у розмірах. Співорганізатори табору ГО УБД та ветеранів АТО “Біла стріла” підготували свої сюрпризи. Її керівник Дмитро Марков вручив джурам значки Джури-2020 та Посвідки про участь у таборі з за свідченням набутих за ці дні вмілостей: розгортання табору, куховарення, військові вишколи, надання домедичної допомоги, виживання в природі, розвідництво, українознавство, організація дозвілля та самовиховання.

Чудовою несподіванкою була чашка з логотипами гри, школи та організації та позивним, які діти придумали собі під час тренувань. Найстаршим джурівцям, випускникам школи роєвому Сергію Калініну та Катерині Глушич було надано честь опустити Державний прапор України та знамено рою. На завершення рій заспівав марш “Зродились ми великої години”, який юнаки та дівчата вишколили у таборі.
#Джура, до нових зустрічей!!!!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН