Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Селфі «Я сумлінний покупець» – нова акція від податківців стратувала на Херсонщині

На Херсонщині стартувала інформаційно-просвітницька акція «Херсонці – сумлінні покупці!», ініціатором якої є Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Податківці запрошують усіх мешканців Херсонщини та гостей області приєднатися до заходу: отримати розрахункові документи (чеки) під час придбання товарів і послуг.

Для участі в акції потрібно:

  • Отримати фіскальний чек.
  • Зробити селфі з чеком у магазині, кафе, АЗС, аптеці, інших закладах торгівлі.
  • Виставити фото на своїй сторінці у Фейсбук із хештегом #я_сумлінний_покупець.

Кожні 15 днів спеціалісти Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі відбиратимуть найкращі фото мешканців Херсонщини та створюватимуть відеопрезентацію, яка буде розміщена на офіційних сторінках податкового відомства уФейсбуці та на субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Отримання фіскального касового чеку – законне право покупця. Відмова у наданні покупцю чеку – пряме порушення чинного законодавства України.

Нагадаємо, що касовий чек захищає споживача від неякісного товару та легалізує бізнес. Будемо разом створювати якісну культуру споживання.

Білозерська селищна рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН