Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Протягом двох днів Херсонський рибоохоронний патруль виявив 21 правопорушення

Впродовж 11 та 12 серпня 2020 року Херсонський рибоохоронний патруль виявив 21 порушення природоохоронного законодавства. За фактами грубих порушень Правил рибальства складено 13 протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП, один – за порушення Правил рибальства (ч. 3 ст. 85 КУпАП) та три – за ч. 1 ст. 88-1КУпАП (порушення порядку придбання, збуту та розповсюдження об’єктів тваринного світу). Крім цього, оформлено 4 акти виявлення та вилучення майна, власник якого не встановлений.


Для прикладу, Херсонським рибоохоронним патрулем під час проведення рейду в акваторії Ягорлицької затоки Чорного моря Голопристанського району Херсонської області викрито два правопорушення.


У першому випадку затримано громадянина поблизу с. Іванівка, який ловив рибу мисиновою сіткою вбрід. У сітці браконьєра знаходилось 2 екз. кефалі (гостроніс) загальною вагою майже один кг. Збитки рибному господарству склали 1 190 грн.


У другому випадку громадянин здійснював вилов водних біоресурсів поблизу с. Очаківське використовуючи одну мисинову сітку вбрід. При перевірці у порушника виявлено 2 екз. кефалі (гостроніс). Сума нанесених збитків склала 1 190 грн.


На осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову та водні біоресурси вилучені до рішення суду.


Херсонський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії»: (050) 012-35-73.

Херсонський Рибоохоронний Патруль

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН