Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Комунальне підприємство Таврійська придбало новий сміттєвоз

Сучасний сміттєвоз здатний за один раз зробити стільки, скільки нині працюючий на підприємстві «ГАЗон» робить за три ходки. Потужність цієї машини розрахована на 13 куб. м пресованого сміття.

Спецтехніка придбана за кошти міського бюджету Таврійська для покращення технічної бази підприємства.

Звісно, комунальна техніка – задоволення не з дешевих. Новий сміттєвоз обійшовся міському бюджету в 1, 309 млн. грн. Але депутати Таврійської міської ради, які одноголосно проголосували за відповідне рішення сесії про виділення коштів, завжди підтримують такі необхідні для громади міста придбання. Саме завдяки розумінню депутатського корпусу, що без нової техніки неможливо забезпечити належний рівень послуг для людей, стан благоустрою міста, оновлюються основні засоби комунальних підприємств. За сприйяння депутатів впродовж останніх років міською радою – засновником комунальних підприємств, зроблено низку необхідних придбань, таких, як дві машини для «Комунсервісу», автовишку для ЖЕУ тощо.

Дуже скоро таврійчани побачать новий МАЗ на вулицях міста. Наразі «Комунсервіс» ще має зареєструвати автомобіль в сервісному центрі МВС.

Офіційний сайт міста Таврійськ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН