Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці виділили 1,5 млн грн на дорожні роботи та техніку для ШЕУ

На 85-й позачерговій сесії Новокаховської міської ради Херсонської області, що відбулась 6 серпня, депутати виділили додаткові кошти на забезпечення діяльності КП «Новокаховське ШЕУ».

На виконання заходів програми благоустрою міста Нова Каховка на 2019-2021 роки для КП «Новокаховське ШЕУ» було виділено 1,3 млн. грн. Вони будуть витрачені на проведення поточного ремонту, покриття внутрішньоквартальних проїздів та прибудинкових територій, повідомляє.

Як повідомили шляховики редакції Online НК, за ці кошти буде облаштований проїзд до храму Святого Миколая, що на перехресті вулиці Соборної та проспекту Перемоги, зроблено благоустрій території по вул. Першотравнева, 24 (біля будівлі колишнього магазину ВОХР) та проведено ремонт паркової доріжки від пляжу до футбольного поля «Дніпро».

Окрім цього по програмі підтримки комунальних підприємств міста виділено 222,5 тис. грн. на поліпшення матеріально-технічної бази підприємства.

На ці кошти будуть придбані автоматизовані ворота для зберігання техніки – 164,5 тис. грн., вузли і обладнання на автонавантажувач на базі трактора Т-150 – 25 тис. грн. та на проведення капітального ремонту автомобіля ЗІЛ 32,96 тис. грн.

Online НК

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН