Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Інвентаризація лісосмуг здійснюється на території Виноградівської ОТГ

Інвентаризація лісосмуг у рамках пілотного проєкту здійснюється на території Виноградівської ОТГ фахівцями Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (FAO), Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних громад України за підтримки Херсонської облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Юрій Гусєв наголосив на необхідності напрацювати подальші кроки для продовження реалізації проєкту в області. Варто зауважити, що ще 6 об’єднаних територіальних громад Херсонщини виявили зацікавленість у впровадженні проєкту.

Координатор проєкту FAO Оксана Девіс разом з виконавчою директоркою Асоціації сільських, селищних рад та об’єднаних територіальних громад України Наталією Ключник поінформували присутніх стосовно алгоритму та бар’єрів проведення інвентаризації лісосмуг.

Оксана Девіс наголосила на важливості співпраці з органами влади: «Саме облдержадміністрація надала підтримку в реалізації проєкту в області та проявляла ініціативну позицію».

За результатами обговорення напрацьовано «дорожню карту» подальших дій з реалізації проекту на Херсонщині. Окрім того, Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) розроблена модель управління та практичне керівництво лісосмугами.

Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН