Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці збільшать кількість місць для продажу баштанної продукції

На календарі серпень, а отже баштанна продукція у самому розпалі. Зустріти кавуни, дині можна вже на кожному ринку чи полицях супермаркетів.  Через масове збільшення баштанної продукції, у Новій Каховці вирішили збільшити кількість торгових точок. Д

нями два розпорядження на облаштування місць виносної торгівлі підписав міський голова Володимир Коваленко. Відтепер новокаховчани та гості міста можуть придбати кавуни, вирощені ТОВ «Югтара» «Дніпрянська аграрна фірма ім.Солодухіна» за двома адресами: перехрестя вулиць Героїв України-Першотравнева; перехрестя вулиць Дружби-Горького.

Проводити торгівельні заходи дозволена до 22 серпня. Крім цього, дозвіл на використання території міста для реалізації продукції отримали і Тетяна Григоращенко та Станіслав Гулай. Їх точки розміщені біля кіосків та магазинів. Діють вони до 19 серпня.

Нагадаємо, працівники ГУ Держпродспоживслужби у Херсонській області перевіряли баштанну продукцію на вміст нітратів. Якщо ж на ринку все впорядку, то на місцях виносної торгівлі не змогли надати усі необхідні документи, один з яких – лабораторний висновок. Тож, вони радять з обережністю ставитися до придбання продукції у тимчасових місцях.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН