Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська адвокат випустила книгу про таємниці професії (Відео)

Про це на фейсбуці пише херсонська журналістка ЛІдія Григор’єва:

– Хочу привітати відомого адвоката Інну Мокіну з 33-річчям професійної діяльності. Тендітна, емоційна, завжди з власною позицією та точкою зору на події, що відбуваються і в регіоні , і в рідній Україні.

Чимало резонансних справ пройшли через неї (вплітаючись в її долю),
іноді шокуючих, але її серце не зачерствіло, а лише помудрішало, а вона стала міцнішою.
А ще написала книгу “По ту сторону адвокатської таємниці”, аби ми побачили те, що відбувається по той бік злочину чи резонансної події, зазирнули в душі тих рідних (чи то жертви, чи то потерпілого), які втрачають найдорожче.
З 33 років адвокатської діяльності вона 29 працювала в незалежній Україні, тож чимало подій чи явищ, та навіть наслідків, що є у житті нашої громади ведуть до тих часів, які відкриває Інна Володимирівна.
Окрім цього, є емоційніі історії з життя її родини, є і оповіді про майданні часи, пов’язані з долею родин атошників, і духовні, в яких проходить лінія любові до життя.
У книзі є і глибокі та чисті вірші.

Це перша книга Інни Мокіної і , звісно, виникає питання , чи буде друга. Але відповідь може дати лише Инна Мокина та її життя!

З великою насолодою і на одному диханні прочитала за один вечір книгу “По ту сторону адвокатської таємниці”, яка повертає і мене до перших кроків в журналістиці в газеті “Ефір.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН