Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська обласна рада співфінансує проєкт »«Футбольні канікули – 2020 від ГО «Федерація футболу м.Нова Каховка»

29 липня в Херсонській обласній раді відбувся захист проєктів у рамках проведення обласного конкурсу проєктів громадських організацій, спрямованих на соціальний розвиток суспільства та підтримку молоді Херсонської області. Проєкти, які були висунуті громадськими організаціями Нової Каховки відстоювала секретар ГО “Федерація футболу міста Нова Каховка”, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Наталія Таран.

За словами голови конкурсної комісії, заступниці голови Херсонської обласної ради Оксани Рукавішнікової, у цьому конкурсному році набагато більше цікавих і, в той же час, актуальних проєктів, що спрямовані на вирішення гострих соціальних питань та проблем.
У 2020 році участь у конкурсі беруть 19 проєктів, представлені 15 громадськими організаціями. Проте у ході захисту два проєкти були зняті їх розробниками, у зв’язку з неможливістю їх реалізації у карантинний період.

Найбільше – 7 проєктів – надійшло за напрямком «Популяризація та формування здорового та активного способу життя», а також «Утвердження патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого Херсонщини» – 5 проєктів. По 3 проєкти за напрямками «Формування демократичних цінностей та верховенства права у громадян регіону задля їх рівноправного включення до європейської і світової спільноти» та «Створення умов для інтелектуального самовдосконалення громадян, творчого розвитку особистості». І лише 1 проєкт за напрямком «Формування загальнолюдських цінностей, гуманного та відповідального ставлення до довкілля».

Загалом у 2020 році у рамках конкурсу Херсонська обласна рада співфінансує 11 соціальних проєктів на загальну суму 297,5 тис. грн.
За рішенням членів комісії 100 тис. грн буде виділено на підтримку 5 проєктів з фінансуванням у розмірі 20 тис. грн кожен, серед яких проект «Футбольні канікули – 2020» від новокаховської ГО «Федерація футболу м.Нова Каховка».
«Активність громадських організацій нашої області, креативність та бажання змінити світ на краще – все це відчувалось при проведенні конкурсу. Я красно дякую усім вам за небайдужість, кропітку працю та щире бажання змінювати світ на краще!», – резюмувала заступниця голови Херсонської обласної ради Оксана Рукавішнікова.

За матеріалами сайту Хероснької обласної ради

Новокаховська міська

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН