Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускники 2000 року зустрілися у стінах Одеського державного університету внутрішніх справ

Приємна довгоочікувана зустріч, спогади про найкращі курсантські роки, які промайнули в Одеському державному університеті внутрішніх справ.

01 серпня випускники 2000 року зустрілися у стінах рідного вишу.

Серед сьогоднішніх гостей рідної Альма-матер діючі працівники поліції: начальник Гайсинського відділу поліції ГУНП у Вінницькій області, старший слідчий з особливо важливих справ СУ ГУНП в Житомирській області, а також голова Білгород-Дністровської районної державної адміністрації, адвокати та представники інших правоохоронних органів.

З випускниками поспілкувався т.в.о. ректора вишу полковник поліції Олександр Поліщук, який підкреслив, що університет пишається своїми випускниками, радіє їх успіхам та завжди радий зустрічати їх у своїх стінах.

Випускники відвідали нові сучасні аудиторії та оновлений музей вишу. Колишні однокурсники із задоволенням ділилися новинами про власні досягнення та зміни, які відбулися у житті кожного з них протягом минулих 20 років.

На завершення зустрічі випускники зробили фото на згадку, побажавши рідному університету подальшого розвитку та процвітання!

Одеський державний університет внутрішніх справ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН