Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонщина за деякими параметрами випереджає інші області у національній програмі “Велике будівництво”

Під час спілкування з журналістами на тренувальному полі стадіону “Кристал” Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов розповів, що в нього склалося позитивне враження щодо реалізації національної програми “Велике будівництво” на Херсонщині.

Також Міністр надав свої зауваження та рекомендації, які мають зробити об’єкти “Великого будівництва” якіснішими, комфортнішими та сучаснішими.

“Херсонська облдержадміністрація запланувала і виконує відповідну кількість об’єктів. Я нагадаю, що в межах програми “Велике будівництво” ми планували побудувати або реконструювати по п’ять садків, стадіонів та шкіл в кожній області. Херсонщина по деяким параметрам перевищує цей показник”, – наголосив Олексій Чернишов.

Також він додав, що наразі мають бути пришвидшені роботи з реалізації проєктів, які передбачають реконструкцію приймальних відділень опорних лікарень.

“Я бачу, що на відміну від інших областей, Херсонщина не тільки розробила проєктно-кошторисну документацію та пройшла експертизу, а вже провела кілька тендерів та навіть розпочала роботи”, – зазначив Олексій Чернишов.

Херсонська обласна державна адміністрація

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН