Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У рамках національного проєкту “Велике будівництво” на Херсонщині планують відремонтувати 177 км доріг державного значення

Про це повідомляють на сторінці Херсонської ОДА:

Про це Міністру розвитку громад та територій Олексію Чернишову доповів начальник Служби автомобільних доріг у Херсонські області Микола Савченко під час інспектування робіт з поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.

Амбітним планом передбачається виділення 2,1 млрд грн на ремонт доріг державного значення області, з яких рішеннями Уряду вже виділено 1,6 млрд грн.

Також тривають роботи з ремонту та утримання 127 кілометрів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах.

Голова облдержадміністрації Юрій Гусєв звернув увагу, що цьогоріч об’єм ремонтних робіт на дорогах Херсонщини більший, аніж за останні 10 років разом.

Очільник області зазначив і про те, що в області за програмою “Мости України” здійснюється капітальний ремонт штучних споруд, серед яких 2-а мостових переходи на автодорозі Т-04-03 Мар’янське-Берислав біля с. Новокаїри та с. Милове Бериславського району.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН