Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Очільник політсили “Європейської солідарності” розповів про організаційні процеси в партії

Останнім часом навколо Херсонської обласної партії ЄС було багато чуток щодо кризи в партії. Так, частково вони були правдиві. Так, проблеми були, як в будь-якому живому організмі. Так, це дійсно заважало нам працювати в повну силу.

Але ми подолали труднощі.

Ми оновились, залучили нових членів і навчились робити висновки з власних помилок. А значить стали сильнішими.

Ми йдемо далі. З новою командою, з новими підходами до людей, але незмінною метою – шлях до цінностей Західної цивілізації. Де право та закон важливіше за гроші та посаду. Де держава існує для людини, а не людина для держави. Де ефективне самоврядування, як основа для будівництва сильного громадянського суспільства, яке здатне збудувати заможну державу.

Так, це довгий шлях, складний і тривалий. Але іншого не існує. Не вірте про реформи за 70 днів, за чудодійсні рецепти – лише довга та кропітка праця для створення держави. І лише потім – її процвітання.

На цьому шляху буде багато труднощів та спротиву, але ми готові. Бо хто як не ми повинні будувати власну державу? Хто як не ми повинні збудувати власну домівку для наших дітей?

Тож приєднуйтесь! Разом буде швидше.

Інформацію на своїй сторінці опублікував голова Херсонської терироріальної організації партії “Європейська солідарність” Сергій Хлань.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН