Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

КС “Громада” у Херсоні демонструє згуртованість та ефективну протидію рейдерам

Про це у Фейсбуці заявив гoлoвa нaглядoвoї paди кpeдитниx уcтaнoв вiйcькoвocлужбoвцiв тa пpaцiвникiв cилoвиx вiдoмcтв Pocтиcлaв Гaйдaєнкo:

КС “Громада”, м. Херсон, демонструє згуртованість та ефективну протидію рейдерам. В цьому і є сила кредитної кооперації.

Спілкою заявлено про скоєні злочини, перешкоджання законній господарській діяльності, захоплення громадських приміщень, незаконне заволодіння документами та майном спілки. Обраховується завдана шкода, яка на сьогодні вже перевищила 10 мільйонів гривень.

Вкладники спілки дали негативну оцінку тому, що меле на свою камеру пан Стремоусов. Більше 150 вкладників забрали свої заяви, написані до Нацполіції під впливом істерії, організованої рейдерами, і навпаки, попросили правоохоронні органи якнайшвидше втрутитись на припинити порушення законних інтересів, прав та свобод членів спілки.

Серед вкладників шириться переконання у тому, що криза вимагає компромісів, коригування фінансової політики та врегулювання інших питань У ЗАКОННИЙ СПОСІБ – тобто на загальних зборах членів, без присутності дебоширів та провокаторів.

Сподіваюсь, що Національний Банк України найближчим часом ПЕРЕСТАНЕ ІГНОРУВАТИ проблему нестійкості кредитних спілок до зовнішніх впливів та економічних потрясінь, та підтримає законодавче рішення (законопроект №3803), яке дозволить зробити кредитні спілки більш надійними та ефективними.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН