Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські моделі разом з активістами відвідали маленьких пацієнтів онкологічного відділення обласної лікарні

Справжня краса людини – всередині! І наші херсонські красуні-моделі з Креативна команда “luck project” це знову довели! Разом з активістами команди Ігоря Колихаєва Нам тут жити сьогодні відвідали маленьких пацієнтів онкологічного відділення Херсонської обласної лікарні.

“Це не перший наш візит до медзакладу, – каже Юрій Рожков, представник команди благодійників – тож, деяких діток ми добре знаємо, навіть подружилися. І хоча, через карантинні обмеження, нам не вдалось поспілкуватись, хлопчики і дівчатка знають, що за них щиро переживають, моляться за їх одужання і завжди раді побалувати!”


От і зараз, окрім іграшок, творчих розвиваючих наборів та дозволених солодощів, гості передали до відділення захисні маски та розхідні медичні матеріали, у яких є потреба.

 

 Робити добро – важливо! А іноді навіть життєво необхідно!!! Для малюків, хворих на онкологічні недуги, гарний настрій – досить сильні ліки, що поліпшують якісний склад крові та гормонів. На цьому наголошують лікарі і вкотре переконалися меценати.
Друзі, робімо добрі справи разом!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН