Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відбулась зустріч керівників відокремлених структурних підрозділів херсонського вишу

Про це на своїй сторінці повідомляє ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський:

Сьогодні відбулася зустріч щодо перспектив співпраці і безпосередньої координації роботи відокремлених структурних підрозділів нашого університету – Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В.Ф.Беньковського Херсонського державного університету та Генічеського фахового коледжу.

На цій зустрічі були присутні керівники цих відокремлених структурних підрозділів, перший проректор та проректори Херсонського державного університету, уповноважений з питань протидії корупції, керівники окремих відділів і служб. Було визначено стратегічні питання щодо координації діяльності та перспектив нашої спільної роботи. Окреслили особливості корпоративної етики культури управління на рівні структурних підрозділів. Також разом з колегами озвучили проблемні моменти, на які варто звернути увагу.


Результатом цієї робочої зустрічі буде підготовлений відповідний документ, презентований на серпневій вченій раді ХДУ щодо делегування окремих повноважень ректора керівникам відокремлених структурних підрозділів – Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В.Ф.Беньковського Херсонського державного університету та Генічеського фахового коледжу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН