Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фестиваль камерної і симфонічної музики відбудеться у Херсоні

Про це повідомляє Віктор Обіход, головний адміністратор Херсонської обласної філарсмонії:

– Не зважаючи на карантинні обмеження. вересень і жовтень місяці пройдуть під знаком видовищного дійства, яскравого мистецького заходу, фестивалю камерної і симфонічної музики «Amadeus», який перетворить Херсонщину на своєрідний мистецький центр, куди прагнуть потрапити найкращі музичні колективи України та солісти світового рівня.

В рамках цьогорічного Фестивалю Ви почуєте і побачите різні школи та стилі виконання класичних творів, які будуть представлені творчими колективами та окремими виконавцями: 20 вересня Фестиваль відкриють юні музиканти концертом «МУЗИКА ДИТЯЧИХ СЕРДЕЦЬ» в якому учні дитячих музичних закладів гратимуть з оркестром «ГІЛЕЯ» 25 вересня «Життя в стилі BRASS» концерт для труби , голосу і оркестру : неперевершений, трубач Заслужений артист України Андрій Ільків, неповторне сопрано Тетяна Волгірєва, та оркестр «ГІЛЕЯ».

30 вересня скрипалька–віртуоз Олена Пушкарська м.Київ., 02 жовтня один з найкращих піаністів європейського рівня. Павло Поздишев, Швейцарія, 4 жовтня вперше ви почуєте і побачите квартет тромбоністів «КИЇВ» 7 жовтня :Вечір гранд танго у виконанні Марії Морозової, Андрія Гетьмана, Віри Корнілової та оркестру «ГІЛЕЯ».

11 жовтня Брандебурські концерти для Вас виконають Микола Чикаренко, Олесандр Шипко, та Богдан Єрємєєв у супроводі оркестру. 16 жовтня Вас вітатиме ансамбль старовинної музики під орудою Андрія Прахта який подарує Вам вибрані кантати Г.Ф Генделя та Д Скарлатті.

І на завершення фестивалю 16 жовтня до Вашої уваги нова концертна програма симфонічного оркестру Херсонського держаного університету.

Тож запрошуємо Вас на концерти Фестивалю і бажаємо Вам незабутніх вражень від знайомства з новими творчими особистостями. Приходьте!Дивіться! Слухайте! І насолоджуйтесь!

https://www.facebook.com/100003552546251/videos/2918164504978606

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН