Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська міська рада привітала містян з днем торгівлі

Слова привітання опубліковали на сторінці у Фейсбуці:

З Днем працівників торгівлі!

Знову добігає кінця липень місяць, але вже 2020 року. І знову держава відмічає в останню неділю місяця День працівників торгівлі. Гарний день, гарне свято. Вважаючи, що все місто торгує, а інакше те, що в ньому відбувається, не назвеш, виконавчий комітет Новокаховської міської ради щиро вітає всіх мешканців міста та міської території із цим святом.

На території нашої об’єднаної громади функціонує 350 продовольчих, 710 непродовольчих магазинів, 21 супермаркет, 33 фірмових магазина, 2000 кіосків та палаток, 47 закладів ресторанного господарства, а також 4 ринки, 3 торгівельних містечка та 51аптека. А скільки ще підприємців торгує вдома не відходячи від власного комп’ютера – їх просто не порахуєш.
І всі вище перераховані, а ми в цьому впевнені, сплачують податки, наповнюють бюджети всіх рівнів, нарощують обсяги товарообороту, застосовують у своїй роботі прогресивні технології, забезпечують робочими місцями активне населення, задовольняють потреби населення в якісних товарах, покращують якість торгівельного обслуговування. Ви кажете, що важко це все дається? Знаємо, що нелегкий трудовий шлях ви собі обрали. Але не дивлячись на труднощі, багато хто з вас підтримує нашу українську армію, забезпечуючи захисників вітчизни всім необхідним, допомагає при проведенні загальноміських заходів, надає допомогу соціально вразливим верствам населення.
За це все вам низький уклін та велика подяка. А також міцного здоров’я всім, щирого натхнення в роботі, благополуччя, щастя та мирного неба над головою.

А головне, красивих доходів та вдячних покупців та споживачів.

Відділ економічного розвитку та торгівлі
виконавчого комітету Новокаховської міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН