Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дитячий майданчки облаштують у селищі Текстильників

Чим живуть жителі селища Текстильників?
Які проблеми їх хвилюють?
Як вирішити найнагальніші?

Про це говорили на зустрічі громади з представниками команди “Нам тут жити”. Загалом, прийшло біля сотні місцевих жителів Текстильного. А це – серйозний показник, – зазначає Ольга Маренчук, депутат Херсонської міської ради і директор місцевої школи-родини № 39:

“Ініціатором зустрічі виступив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”. Вже багато років він допомагає нам вирішувати актуальні соціальні питання. Люди йому довіряють, знайомі особисто. От і зараз попросили підтримати в облаштуванні відкритого дитячого майданчика. Ми знаємо, як Юрій Рожков ставиться до дітей, дбає про їх розвиток та якісне дозвілля. Тож, переконані, що заручились надійною підтримкою. А тим більше, зараз команда благодійників об’єдналася і нині працює під красномовним гаслом #Нам_тут_жити!

Але, є й інші болючі питання, з якими ми неодноразово зверталися до міського голови. Це і благоустрій території, покіс трави (а на разі додалась ще й амброзія), і транспортні проблеми. Зізнаюсь, поки з цим дуже туго. Сподіваюсь, що ті завдання, які ставлять перед собою члени команди Ігоря Колихаєва, видадуться їм під силу. Побачимо. Дуже багато назбиралося питань до влади.”

А вже найближчими днями команда “Нам тут жити” спільними зусиллями приступає до облаштування дитячого майданчика у селищі Текстильників. Щоб місцеві дітлахи могли весело і корисно проводити час на свіжому повітрі, росли здоровими та сильними. Бо чужих дітей не буває!

 

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН