Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для повноцінного навчання дитині потрібен був спеціальний стілець

Розвантажити хвору спину сина під час сидіння – з таким проханням до Юрія Рожкова звернулась родина Грабків із селища Антонівки. Для Святослава батьки разом з волонтерами команди “Нам тут жити”, за фотографіями і наробками, обрали новенький колінний ортопедичний стільчик.

Світлана Грабко, мама хлопчика розповіла, що спочатку такий пристрій намагалися зробити самостійно, зварили каркас, але згодом вирішили таки звернутись до лідера Громадської платформи “Добро переможе” Юрія Рожкова.

“Коли спираєшся на коліна, навантаження рівномірно розподіляється по тілу. І хребту стає легше, – ділиться враженнями багатодітна мама, – у нашого Святослава є певні проблеми, тож довго сидіти йому боляче. Але ж, ми навчаємось дистанційно: Святослав і ще двоє наших школяриків! Я вишиваю, а разом граємось у дидактичні розвиваючі ігри. В нас їх дуже багато, навіть для швидкого освоєння таблички множення є. Цей стільчик – дерев’яний з м’яким шкіряним покриттям, універсальний за розміром і вагою, має три положення.

Тож, ми не хвилюємось за те, що у певний момент діти виростуть з нього. Саме такий ми і шукали. А в магазині його не купиш. Вдячні Юрію Рожкову і всій команді добродіїв, що комплексно підійшли до вирішення нашої проблеми. І так завжди. Вже 5 років звертаємось з різними питаннями підтримки антонівських мешканців – регулярно допомагають нашим жителям різних соціальних категорій. Це, зокрема, і транспортні питання, і юридичні… по-різному.

Дуже добре, коли Благодійні фонди активно відгукуються на потреби людей. Адже ми – єдина громада. І дійсно, нам тут жити!”

#Добро_переможе
#Наші_діти_наше_майбутнє #Нам_тут_жити

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН