Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителям Новотроїцької громади буде надано субсидії та допомоги

Під керівництвом голови районної державної адміністрації Наталії Солтановської, відбулося засідання комісії по розгляду звернень громадян з питань надання населенню соціальних допомог, субсидій та пільг, що віднесені до виняткових випадків, участь у якому взяли  представники районних служб та організацій.

На засіданні  комісії розглянуто 52 заяви громадян з питань надання житлової субсидії та 5 заяв з надання державної соціальної допомоги  малозабезпеченим сім’ям.

За результатами роботи по кожному зверненню у відповідності з чинним законодавством прийняті рішення: 46 громадянам надано субсидію на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива та скрапленого газу та задоволено 4 заяви з надання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Питання щодо надання допомог розглядаються членами комісії колегіально на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов сім’ї, враховуючи конкретні обставини, що склалися в сім’ях заявників. Рішення комісії є обов’язковим для врахування при призначенні соціальної допомоги та субсидії у виняткових випадках, передбачених діючим законодавством, і є підставою для призначення зазначених допомог.

Новотроїцька РДА

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН