Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях продовжують збирати посадковий матеріал квітів

Голова Великокопанівської ОТГ Валентина Костенко на своїй сторінці у Фейсбуці дякує всім, хто доклав зусиль для благоустрою рідного села. Вона також нагадує про те, що садженці квітів ще збирають:

“Допомога для придбання посадкового матеріалу квітів для поля, приходить від багатьох небайдужих людей та сімей . І ось така чергова допомога прийшла від двох жителів нашого села. За кошти сім’ї Війтика Геннадія було придбано лілій на суму одна тисяча гривен (35 кущів) та від Шейдаєва Ельшада – на суму п’ять тисяч гривен було придбано 75 кущів лілій, 200 кущів шаровидної гризантеми та добрива для підкормки рослин. Прийміть , шановні Геннадію та Ельшаде, слова подяки за допомогу та розуміння!”

“Поле квітів” в селі Великі Копані – це вже не задум, а реальність. На жаль , багато хто обіцяв допомогти висадити квіти, але на запрошення зібратися на толоку, так ніхто і не відгукнувся. Тому працівники Великокопанівської сільської ради, КП “Великокопанівське” , жителі вул. 8 Березня взялися за цю справу. Слова подяки небайдужим, тим хто завжди може прийти на допомогу. Ось такий вигляд має сьогодні наше “Поле квітів”

“Пройшло не так багато часу, як було оголошено про збір посадкового матеріалу квітів для майбутнього “Поля квітів” в селі Великі Копані. І сьогодні хочеться винести слова подяки тим людям, які не на слові, а на ділі допомогли . Це сім’ї : Уланових Сергія та Ірини; Лободи Леоніда та Неллі; Недовізій Вадима та Іннеси;Шашкевич Олександра та Олександри; Лобанових Леоніда та Наталі; Лобанових Романа та Оксани; Болгар Романа та Ірини; Кіндри Леоніда та Татяни, а також Олені Нечипуренко ( м. Херсон), Галині Кореневській ( м. Херсон), Любов Іванівні з міста Одеса( на жаль ми не знаємо прізвища, але ця людина подарувала нам три тисячі саджанців хризантеми) Ми дуже вдячні кожному з вас за допомогу, розуміння, за бажання зробити наше село кращим. Збір посадкового матеріалу триває. Нам дуже потрібні ромашки, піони та лілії. Будемо дуже вдячні за кожен кущик. ДЯКУЄМО!”

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН