Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці допоможуть зібрати дітей до школи

Про початок щорічної благодійної акції «Збери дитину до школи» розповіли у Новокаховській міській раді.  Там зазначили, що карантин став серйозним викликом для нашої системи освіти та рішення про те, яким чином почнеться наступний навчальний рік уряд ще не ухвалив але наші підопічні повинні бути готовими до школи в будь-якому випадку.

Через це міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новокаховської міської ради вже сьомий рік поспіль у липні-серпні місяці та напередодні свята першого дзвоника проводить благодійну акцію: «Збери дитину до школи» для дітей з сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах.

На жаль, сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах (багатодітні, малозабезпечені, неповні сім’ї, родини, що мають дітей з інвалідністю) часто не можуть задовольнити потреби малечі – зібрати в школу дітей, купити все необхідне, в тому числі, канцелярське приладдя.

“Наразі щорічна благодійна акція розпочинає свій старт, тому ми будемо раді будь-якій допомозі від Вас. Шановні мешканці міста не залишайтеся осторонь, якщо Ви маєте можливість допомогти дитині, долучайтеся до благодійної акції разом з фахівцями міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді“, – додають у міській раді.

Більш детальну інформацію можна отримати за адресою: м. Нова Каховка, вул. Новоселівська, буд. 5, тел.: 5-37-58, 4-33-38.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН