Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майстриня з Запоріжжя з підручних матеріалів створює стильні меблі для дому (Відео)

Пологівчанка Єлизавета Зелінська почала у своєму Інстаграмі  ділитися з підписниками, як швидко з піддонів та підручних матеріалів створити зручні садові лавочки, модну вішалку для речей та стильний пуф, який гармонічно доповнить туалетний столик.

Бачила безліч варіантів таких перевтілень в Пінтересті та в Інтернеті, надихалася ідеями інших людей, а ось перед днем народження донечки Полінки виникла проблема – як зручно розмістити гостей за столом. Тоді я й згадала про меблі, які виготовляють з піддонів. Швидко знайшла на Олх оголошення, придбали піддони й робота закипіла. За день ми з хлопцем зробили 2 зручні, високі лавки, які наступного дня я пофарбувала. У захваті від результату були і рідні і друзі. Собівартість матеріалу на 1 лавку складає близько 150 гривень, але це без фарби. В оголошеннях я знаходила вже вживану лавку для саду, не з піддонів, не дуже гарну за шокуючу ціну – 1500 гривень, – розповідає Ліза.

Після першого вдалого досвіду дівчина ще більше надихнулася результатом і уві сні придумала, як зробить наступну річ – зручну вішалку для речей. Результатом своєї роботи  дівчина також поділилася в Інстаграмі, де отримала під дописом десятки схвальних відгуків.

І ось нещодавно Ліза виставила вже відеоінструкцію, як в домашніх умовах з підручних матеріалів зробити пуф.

  • Пуф першою оцінила Полінка. Це її тепер улюблене місце для ігор. У голові у мене безліч ідей, як можна дати друге життя старим речам, які вже хотіли викидати. Очі бояться, а руки роблять. Хочу трюмо та бабусин сервант перетворити на стильні меблі, – ділиться планами Ліза.

Окрім того, що дівчина виготовляє меблі для себе, так вона вже й отримала перші замовлення від знайомих. Вони побачивши результат, захотіли собі такі ж зручні лавки, а це неабияк мотивує дівчину творити у даному напрямку далі.

Пологівські вісті

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН