Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нацгвардійці у Херсоні під час патрулювання затримали 19 громадян

П’ять днів поспіль гвардійці військової частини 3056 виконували завдання охорони громадського порядку у двох районах Херсона – Дніпровському та Суворовському. Загалом за звітний період затримано та передано представникам поліції 19 громадян за скоєння різних злочинів, які караються Кримінальним кодексом України. Зокрема, найбільше затриманих, а саме 10 осіб, зухвало та грубо порушували громадський порядок та викликали обурення з боку містян.
За один вечір, на території вертолітного поля, що поблизу магазина “Таврія В” у Таврійському мікрорайоні гвардійці затримали двох підозрілих осіб, які мали при собі речовини сіро-бурого кольору схожі на “Канабіс”. У першому випадку громадянин сам зізнався, що має при собі пакунок з приблизно 20 г речовин, а в іншого чоловіка шляхом поверхневого огляду було виявлено згорток з речовиною приблизно 15 г.
У Дніпровському районі на території міського пляжу “Лілея” бійці затримали чоловіка, який почав тікати після того, як побачив патрульний наряд. І не дивно, адже він при собі мав згорток з близько 15 г речовини схожої на “Канабіс”.
Загалом гвардійці передали поліції 4 особи за підозрою у скоєнні злочину передбаченої статтею 309 ККУ та вилучили близько 55 г речовин схожих на наркотичні.
Військова частина 3056 Національної гвардії України

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН