Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбувається рейдерський захват комунального підприємства

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила журналістка Лідія Григор`єва , вона поспілкувалась з місцевими жителями, які збирають підписи проти нового комунального підприємства.

“Про Нову Лінію, комунальне підприємство Херсона і про те, як у депутатів і у Миколаєнка відбувся виборчий старт!

У березні міська влада нарешті вирішила питання по вулиці Рішельєвській з одноосібниками , які привозили зранку власну продукцію до центрального ринку, створюючи автомобільний колапс, перенісши це місце в Шуменський мікрорайон. На жаль, за роки “ефективного” управління двох останніх Володимирів Васильовичів місто позбулось власних земельних ресурсів для розміщення майданчику для продажу одноосібниками власної сільгосппродукції.

Єдиним місцем , яке виявилось у комунальній власності і придатним для цього, – по вулиці Газовій, де з часів післявоєнної забудови Херсона було місце для відстою вантажівок по вулиці Газовій, і на велику радість місцевих жителів і дітвори – непродана нікому, бо вони, не дочекавшись від власників “Нової лінії” обіцяного спортмайданчика, їздять на роликах і скейтах біля машин і таке інше. При цьому, вдень там завжди зупиняються вантажівки на зупинку, бо це – традиція.

Вчора місцеві жителі, зібравши підписи проти нового комунальнго підприємства, запросили місцевого депутата і профільного заступника міського голови на зустріч, які безапеляційно заявили про вирішення питання.

Механізми вони знають, бо відпрацьовані, місцевих жителів запросити спочатку на координаційну раду, потім сесію- і питання під впливом наповпу вирішується.

Тільки виникає чимало АЛЕ:

1. Наша творча група не зафіксувала сміття, відео шуму – немає.

2. Чому питання вирішують люди, які мають бізнес , пов’язаний з ринками, – це конфлікт інтересів і таке інше.

3. Потрібне об’єктивне вирішення проблеми, з врахуванням інтересів і громади, і місцевих жителів.
4. На яких умовах було продано стадіон, або вірніше вкрадено у громади з побудовою Нової Лінії – лобістами якої були Сальдо до-Погребний, що повинно було компенсацією, чому не побудований обіцяний міні-стадіон місцевим жителям та їх представники-депутати про це забули. Бо одна з проблем з майданчиком сільгосппродажу, якщо зробите огорожу, то де наші діти будуть гратись.
5. Депутати давно зустрічались зі своїми обранцями : два роки не можуть спиляти аварійні дерева, не знають до кого звертатись, освітлення нема на вулиці, вантажівки допікають і таке інше. Це все уло вказано на зустрічі.
6. Чи зможе міський голова Миколаєнко вирішити це питання об’єктивно, залучивши нейтральних спеціалістів, в період виборів,

Бо він теж долучається до виборчих перегонів!!!!!Старт розпочинається в нього і незабаром побачимоі його рейтинги!”

На изображении может находиться: 8 человек, дерево и на улице
Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Шума вы не услышали, встреча была вечером, но рынок работает ночью. О каком захвате вы ведете речь? Люди встали за свой покой. А грязи вы не увидели, потому . что не пошли снимать там, куда я указывал, на какашки.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН