Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сільського голову Станіславської ОТГ намагались підставити у власному кабінеті: пропонували гроші

Сільський голова Станіславської ОТГ Володимир Желуденко на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що його намагались підставити у власному кабінеті. Невідомий чоловік пропонував гроші за виділення йому безхазяйної хати та земельної ділянки, начебто, для встановлення сонячних батарей

Ось що написав Володимир Желуденко з цього приводу:

«Сьогодні до мого кабінету завітав один чудак на букву “м”. Пропонував мені особисто бабло за те, що я йому виділю безхазяйну хату із земельною ділянкою для встановлення сонячних батарей. Купить він не може, бо за ним ганяється виконавча служба.

Ну таке могли придумати тільки мєнти. Саме мєнти, а не порядні поліціанти, які щоденно виконують свою кропітку роботу.

Так думаю, що це продовження виконання плану по дискредитації органів місцевого самоврядування, слідом за Лейбзоном і Чередник. Тому думаю, що далі буде. Гроші в кабінет може занести будь-хто будь-коли. Головне не допустити до виборів.

В даному випадку вони прорахувалися. По-перше, я землею ніколи не займався. Землю ділить земельна комісія, а законність її виділення контролює спеціаліст землеврорядник. І за 10 років я можливо лише пару разів був на земельній комісії. По-друге, мабуть уже всі в селі знають, що я балотуватися не збираюсь.
Як казав М. Жванєцький : “Тщательней надо быть, ребята, тщательней”.

Білозерка онлайн

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН